ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – 2020

In Τελευταία νέα by ΙΚΕΠ Πάτρας

Μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2021 θα έχουν την δυνατότητα οι πολίτες να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης του οποίου ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 85 εκατομμύρια ευρώ. Θα χορηγηθεί στους δικαιούχους προκαταβολικά και εντός του πρώτου τριμήνου θα γίνει ο έλεγχος στα παραστατικά και στα στοιχεία που θα έχουν συμπληρωθεί απο τα νυκοκυριά στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινά απο τα 64 ευρώ, θα φτάνει τα 350 ευρώ και θα κυμαίνεται αναλόγως την σύνθεση του νοικοκυριού και την γεωγραφική του ζώνη.

Το επίδομα αυξάνεται κατα 10% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του εκάστοτε δικαιούχου χωρίς να υπερβαίνει το ποσό των 350 ευρώ. Σε ορεινούς δήμους και σε αντίστοιχες ζώνες μειώνεται κατα 20%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συλλέξουν τα δικαιολογητικά έγγραφα ωστε να καταχωρηθεί η αίτηση το συντομότερο δυνατό με έναρξη υποβολής των αιτήσεων.

Στο ΙΚΕΠ Πάτρας θα διεκπεραιώσουμε για εσάς την αίτηση του επιδόματος θέρμανσης ωστε να επωφεληθείτε και εσείς την φετινή σεζόν με θέρμανση χαμηλότερου κόστους.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού:
Οδός Μπουμπουλίνας 34-36, Πάτρα 26222
+30 2611 810 427
info@ikeppatras.gr