Λοιπό επικουρικό ΙΚΕΠ Πάτρας

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

In Τελευταία νέα by ΙΚΕΠ Πάτρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ενεργοποιείται ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, για συγκεκριμένες δομές και ειδικότητες, όπου έχουν εξαντληθεί οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι υποψηφίων.

Η Πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 π.μ. και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12:00 π.μ.

Τονίζεται ότι όσοι υποψήφιοι είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

Αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν τρεις κατηγορίες υποψηφίων:

  1. Όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία για πρώτη φορά.
  2. Όσοι σε προηγούμενη συμμετοχή τους δεν είχαν προσληφθεί.
  3. Όσοι είχαν κάνει λάθος σε προηγούμενη αίτηση συμμετοχής.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίο έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-01-21 ή έχουν παραιτηθεί από 1-01-20.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στο Ιδιωτικό ΚΕΠ Πάτρας για να ενημερωθείτε και να αναλάβουμε την αίτησή σας, εύκολα και υπεύθυνα!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Οδός Μπουμπουλίνας 34-36, Πάτρα 26222
+30 69 70 118 706
+30 2611 810 427
info@ikeppatras.gr

Πηγή: workenter